Fagetului Residence

Fagetului Residence

Proiectul Fagetului Residence este un ansamblu rezidential localizat în zona de Est a Bucureștiului, în sectorul 3 , pe str. Gura Facetului, nr. 22.

Fiecare spațiu este eficient compartimentat, oferind viitorilor proprietari diverse posibilități de amenajare și utilizare, adaptate unui stil de viață modern.

Acesta se dezvoltă pe o suprafață de aproximativ 1400 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe DS+P+4E.

Imobilul va fi dotat cu:
- lift ;
- panouri fotovoltaice pentru iluminat spațiile comune;
- priză / stație pentru încărcat mașini electrice – cu acces controlat tip cartelă;
- finisaje de calitate pentru spațiile comune.

Finisarea apartamentelor se va face la alegere, dispunând de o gamă largă de modele pentru gresie, faianță, parchet și uși.

În compartimentarea acestuia se regăsesc 65 de unitati locative: Garsoniere, Studio, Apartamente cu 2 camere, Apartamente cu 3 camere prețurile începnd de la 32.000 Euro (garsoniere) până la 76.900 Euro (apartament cu 3 camere).

Comision 0%! TVA 5% inclus!

Fiecare apartament va fi contorizat individual și, de asemenea, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-și achiziționa locurile de parcare special amenajate în jurul imobilului (pret: 2.500 Euro) sau în parcarea subterană a ansamblului (pret:4.900 Euro).Avansul minim de rezervare al unui apartament este de 1.000 Euro, plătibili în Lei la cursul BNR.
Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: 1 Decembrie
 • Preturi: 38800 - 72500 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA