Harmony Residence 2

Harmony Residence 2

Ansamblul rezidențial Harmony Residence 2 este situat la adresa Str. Drumul Malu Mierii, nr. 78-80, într-un cartier liniștit, cu trafic redus, numeroase spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Suprafața construită este de aproximativ 5000 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe S(Parcare)+D+P+2E+M.
Poziționat în zona 1 Decembrie 1918, imobilul se regăsește în imediata apropiere a stației de metrou cu același nume, având acces facil la mijloacele de transport în comun (10 minute față de stația de metrou), la Centrele de Îngrijire și Educație, precum și la Centrele Comerciale din zona de est a orațului (Metro, Auchan Titan/ Pallady, Decathlon, Dedeman, Jumbo și Jysk).
Complexul Harmony Residence este compus din 3 imobile: R1, R2 si R3, ce vor fi finalizate în decurs de 2 ani de la începerea construcției.
Astfel, al doilea imobil s-a construit din luna mai a anului 2015, având ca termen de executie luna februarie 2016.
În compartimentarea acestuia se regăsesc 4 tipuri de locuințe: Garsoniere, Studio, Apartamente cu 2 camere, Apartamente cu 3 camere, prețuri începând de la 31.900 Euro (garsoniere), până la 72.900 Euro (apartament cu 3 camere). Mai mult decât atât, apartamentele de la demisol sunt prevăzute cu curți engleze – de la 25mp până la 79.45 mp.
Avansul minim de rezervare al unui apartament este de 1.000 Euro, plătibili în Lei la cursul BNR din ziua plății. De asemenea, oferim spre vânzare locuri de parcare subterane (4.900 Euro) și locuri de parcare supraterane (2.500 Euro).
Prin poziționarea sa în cadrul Sectorului 3 al Capitalei, viitorii locatari vor avea acces facil atât la mijloace de transport în comun (stația de Metrou 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB) dar și la Centre de Educație și unul dintre cele mai mari Centre Comerciale din estul orașului (Auchan, Metro, OBI, Decathlon, Jumbo și Jysk).

Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: 1 Decembrie
 • Dezvoltator: Vasile Building & Investment
 • Tip Locuinta: Garsoniere, Apartamente 2-4 camere
 • Tip imobil: S(parcare)+D+P+2E+M
 • Preturi: 32 - 73 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA