Proiect Grigorescu 2

Proiect Grigorescu 2

Redescoperă stilul urban!
Proiectul Gigorescu 2 este un proiect modern întreprins de compania noastră.
Cu o arhitectură inedită și o compartimentare aparte a spațiilor de locuit, Proiectul Grigorescu 2 se adreseaza tuturor categoriilor de vârstă și venituri.
Acesta este situat în Sectorul 3 al Bucureștiului la adresa: Str. Soldat Constantin Ștefan, nr. 19B. Imobilul se dezvoltă pe o suprafață de 383 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe D(parcare)+P+2E+M, având ca termen de finalizare luna noiembrie a anului 2016.
În componența sa se regăsesc Garsoniere, Apartamente de 2 camere, 3 camere si 4 camere .
Fiecare apartament va fi contorizat individual și, de asemenea, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-și achiziționa locurile de parcare special amenajate în jurul ansamblului (loc suprateran - 3.500 Euro) sau în interiorul ansamblului (loc subteran - 4.900 Euro).
Avansul minim de rezervare al unui apartament este de 1.000 Euro, plătibili în Lei la cursul BNR.
Prin poziționarea sa în cadrul Sectorului 3 al Capitalei, locatarii vor avea acces facil atât la mijloace de transport în comun (stațiile de Metrou Nicolae Grigorescu și 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB), dar și la Centre de Educație și Centre Comerciale din estul orașului (Auchan Titan/ Pallady, Metro, OBI, Decathlon, Jumbo, Dedeman și Jysk).

Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: 1 Decembrie
 • Preturi: 41000 - 105000 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA