Proiect Harmony Residence 3

Proiect Harmony Residence 3

Ansamblul rezidențial Harmony Residence 3 este situat la adresa Str. Plt. Maj. Pazon Marin, nr. 52-54, într-un cartier liniștit, cu trafic redus, numeroase spații verzi și locuri de joacă pentru copii.
Poziționat în zona 1 Decembrie 1918, imobilul se regăsește în imediata apropiere a stației de metrou cu același nume, având acces facil la mijloacele de transport în comun (10 minute față de stația de metrou 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB), la Centrele de Îngrijire și Educație precum și la Centrele Comerciale din zona de est a orașului (Metro, Auchan Titan/Pallady, Decathlon, Jumbo, Dedeman și Jysk).
Acesta se dezvoltă pe o suprafață de 495 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe D(parcare)+P+2E+M. În compartimentarea acestuia se regăsesc 3 tipuri de locuințe: Garsoniere, Apartamente cu 2 camere, Apartamente cu 3 camere, prețurile începând de la 32.900 Euro (garsoniere) până la 89.900 Euro (apartament cu 3 camere). Fiecare apartament va fi contorizat individual și, de asemenea, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-și achiziționa locurile de parcare special amenajate în jurul (loc suprateran - 2.500 Euro) sau în interiorul ansamblului (loc subteran - 4.900 Euro).
În ceea ce privește finisarea apartamentelor, aceasta se face la alegere, dispunând de o gamă largă de modele pentru gresie, faianță, parchet și uși.
Avansul minim de rezervare al unui apartament este de 1.000 Euro, plătibili în lei la cursul BNR.
Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: Salajan
 • Preturi: 33 - 90 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA