Proiectul Grigorescu

Proiectul Grigorescu

Redescoperă stilul urban!
Proiectul Grigorescu este un proiect modern cu o arhitectură inedită și o compartimentare aparte a spațiilor de locuit, acest proiect s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă și venituri. Situat în sectorul 3 al Bucureștiului la adresa: Str. Soldat Constantin Ștefan, nr. 42-44, imobilul se dezvoltă pe o suprafață de 650 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe D+P+2E+2M având în componența sa 28 de apartamente dintre care Garsoniere, Apartamente de 2 sau 3 camere și un Studio.
În premieră în modul de construcție al companiei noastre, fiecare apartament a fost compartimentat în mod diferit, astfel încât proprietarii au avut șansa de a intra în posesia unui spațiu gândit după cele mai moderne standarde ale arhitecturii urbane.
Proiectul Grigorecu dispune de propria parcare subterană, iar prin poziționarea sa în cadrul Sectorului 3 al Capitalei, locatarii au acces facil atât la mijloacele de transport în comun (stația de Metrou 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB) dar și la Centre de Educație și unul dintre cele mai mari Centre Comerciale din Estul orașului (Auchan Titan/Pallady, Metro, OBI, Decathlon, Dedeman, Jumbo și Jysk).

Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: 1 Decembrie
 • Preturi: 24 - 77 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA