Proiectul Malul Mierii

Proiectul Malul Mierii

Bucură-te de liniștea orașului!

Amplasat în zona 1 Decembrie 1918 în Sectorul 3 al capitalei, Proiectul Malul Mierii este o clădire pozționată într-o zonă cu trafic redus, având în jur clădiri care nu depășesc nivelul de elevație P+ 2E și numeroase spații verzi. Astfel locatarii noștri beneficiază de liniștea și confortul mult dorit al unui spațiu de locuit gândit după cele mai moderne standarde ale arhitecturii urbane.
Imobilul este situat la adresa: Str. Drumul Malu Mierii, nr. 49-53, având ca suprafață 3500 mp, iar ca plan de înălțime este structurat pe D(parcare)+P+3E+Mansarda

MANSARDA CUPRINDE 8 APARTAMENTE, DE 2 SI 3 CAMERE, CU PRETURI INTRE 39900-66900 EURO, AVAND SUPRAFETE INTRE 44- 78 MP. COMISION 0%! TVA 5% INCLUS!


• Fiecare apartament este contorizat separat.
• Finisaje: Geamuri Tripan, Gresie, Faianță, Parchet, Uși interioare
• Dotări: Centrală Termică individuală, Calorifere și obiecte sanitare.

Proiectul Malul Mierii dispune de propria parcare subterană, iar prin poziționarea sa în cadrul Sectorului 3 al Capitalei, locatarii au acces facil atât la mijloacele de transport în comun (stația de Metrou 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB) dar și la Centre de Educație și unul dintre cele mai mari Centre Comerciale din Estul orașului (Auchan Titan/Pallady, Metro, OBI, Decathlon, Dedeman, Jumbo și Jysk).

Informatii
 • Oras: Bucuresti
 • Zona: 1 Decembrie
 • Preturi: 24000 - 73500 €
Caracteristici
  CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL
  Vasile Building & Investment
  0758.234.495

  LOCATIA