5 idei de amenajare a camerelor de oaspeti
Daca spatiul va permite, amenajati o camera pentru oaspetii vostri. Ospitalitatea ramane, la urma urmelor, o virtute care ne diferentiaza intr-o lume tot mai individualista. Va oferim mai jos cateva astfel de idei de amenajare a camerelor de oaspeti pentru a-i impresiona pe cei care va calca pragul cu un design proaspat care sa le ofere tot confortul de care au nevoie.

Daca totusi spatiul nu este generos cu voi, atunci lasati livingul sa preia aceasta responsabilitate, mizand pe canapele pentru acele situatii in care va treziti cu oaspetii la usa. Aceste piese de mobilier practice se pliaza perfect pe astfel de situatii, raspunzand atat nevoilor de socializare din camera de zi, cat si celor de gazduire a unor musafiri. Aveti la dispozitie, în acest magazin de profil, numeroase modele care sa corespunda fiecarui spatiu, simple sau extensibile, de doua sau trei locuri.

idei de amenajare a camerelor de oaspeti Guest room design ideas 5

O mansarda este locul ideal pentru o astfel de camera. Este un loc linistit, discret, ferit de efervescenta celorlaltor incaperi si ofera numeroase posibilitati de amanajare astfel incat oaspetii vostri sa aprecieze un design interior original. In imaginea de mai jos, avem o mansarda cu spatiu dublu pentru o familie mare care va calca pragul. Ideea este una usor de pus in practica si pentru aceia dintre voi cu familii numeroase, inainte sa ajunga musafirii la usa.

idei de amenajare a camerelor de oaspeti Guest room design ideas 3

Am mai spus-o: jucati-va cu culorile! Uneori secretul sta intr-o formula cromatica bine aleasa, fara sa fiti nevoiti sa aruncati banii pe altceva. Combinatia alb-albastru a fost mereu predilecta in decorarea locuintelor iar efectul este pe masura. In imaginea de mai jos, care ilustreaza o camera de oaspeti dintr-un apartament din Manhattan, albul, albastrul, verdele si nuanta naturala a lemnului, toate se combina armonios si degaja energie.

idei de amenajare a camerelor de oaspeti Guest room design ideas 2

Din nou, daca problema spatiului este una presanta, atunci controlati-l printr-o serie de solutii inteligente. Un pat rabatabil, perfect integrat intr-un dulap, este unul dintre aceste trucuri facile la care sa recurgeti pentru acele putine zile din an cand casa freamata din cauza oaspetilor. In imaginea de mai jos, patul camuflat a fost amplasat intr-o camera de lucru.

idei de amenajare a camerelor de oaspeti Guest room design ideas 4

Oglinzile au si ele rolul lor in amenajarile interioare, despre care tot am vorbit. Lasati o astfel de camera de oaspeti sa se deschida catre noii ocupanti cu astfel de reflexii frumoase care propaga lumina naturala si extind spatiul interior. Un baldachin este mereu o solutie pentru a va rasfata oaspetii si a le oferi cel mai bun tratament. Adaugati camerei un dulap modern cum sunt modele de aici, pentru ca oaspetii sa isi poata depozita si organiza mai bine hainele.

idei de amenajare a camerelor de oaspeti Guest room design ideas 1

Surse: Casepractice.ro, Houzz.com, Housebeautiful.com


Stiri