CE INVESTITII PREGATESTE PRIMARIA CAPITALEI
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, are mai multe proiecte imobiliare, idei care au fost aprobate în ședințade ieri a Consiliului General al Municipiului București.

Astfel, Firea dorește reamenajarea pavilionului central al Romexpo, astfel încât acesta să fie transformat într-o sală modernă, multifuncțională, de mare capacitate. CGMB a aprobat proiectul de Hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei Hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în b-dul Mărăști, nr. 65-67, din domeniul public al statului și administrarea RA – APPS – SAIFI, în administrarea CGMB, pentru realizarea unei zone destinată desfășurării de activități culturale, educative și sportive.

„Primăria Capitalei intenționează ca, în colaborarea cu Camera de Comerț și Industrie a României, cu care a semnat deja un protocol în acest sens, să reamenajeze pavilionul central al ROMEXPO și să-l transforme într-o sală de spectacole modernă, multifuncțională, de mare capacitate, care să poată găzdui, în condiții decente, competiții sportive, concerte etc.”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Proiectul a fost inițiat în condițiile în care Municipiul București înregistrează un deficit major de spații necesare activităților culturale, educative și sportive. Primaria a identificat un teren pentru viitorul Spital Metropolitan Tot la propunerea primarului PSD, consilierii generali au aprobat, în aceeași ședință, proiectul de Hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei Hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în șos. Pipera, nr. 63-65, sector 2 din domeniul public al statului și administrarea Societății Române de Televiziune în domeniul public al Municipiului București și administrarea Consiliului General al Municipiului București. Proiectul a fost votat cu 43 de voturi „pentru” (PSD, ALDE, PMP și USB), 1 abținere (PNL) și 7 voturi „împotrivă” (PNL).

Citeste articolul intreg pe http://https://www.arenaconstruct.ro/ce-investitii-pregateste-primaria-capitalei/.

Sursa: arenaconstruct.ro


Stiri