Idei de decorare a dormitorului copiilor. In joaca si in mare stil
Pentru decorarea dormitorului celui mic sau celor mici, aveti cu siguranta o multime de idei, care mai de care mai fanteziste. Va fi nevoie sa va hotarati insa asupra unui concept care sa dea camerei coerenta, un aspect stilat si sa o transforme intr-un mic univers care sa oglindeasca personalitatea copilului. Va prezentam cateva idei de decorare a dormitorului copiilor care sa va ajute sa va gasiti propriul concept.

Aici vedeti dormitorul unui baietel a carui culoare preferata este albastru si care este interesat de geografie si calatorii. Parintii au ales un covor mare albastru care sa iasa in evidenta si au contrabalansat culoarea inchisa cu pete de galben stralucitor. Intreg spatiul este luminos, aerisit si reflecta spiritul de aventura al copilului.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Camerele mansardate sunt de vis pentru orice copil. Acest dormitor de fetita prezinta o simplitate scandinava, cu un fundal alb in jurul unui spatiu calm si ordonat. Amestecul de accesorii de diferite culori dau camerei un aer foarte modern si reflecta noul trend de a crea decoruri mai interesante decat cele invadate de roz in dormitoarele de fetite.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Acest dormitor absolut incantator pentru o fetita a fost decorat combinand elemente vintage si contemporane si dand frau liber capriciilor. Pana la urma, luminitele nu sunt numai pentru pomul de Craciun. Raftul adaptat la inaltimea copilului il va incuraja sa isi stranga singur jucariile.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Implicat in decorarea acestei camere pline de culoare, baietelul caruia ii apartine a invatat numerele si ce este un hexagon.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Idei de decorarea a dormitorului copiilor. Pentru 3 copii

In acest dormitor dorm trei baieti, fiecare avand patul sau plutitor prins in franghii, o lampa de perete si obiecte decorative. Paleta de culori este aceeasi la fiecare pat, pentru a nu face camera sa para prea incarcata. In plus, in acest fel, baietii se distreaza probabil facand schimb de paturi in fiecare noapte.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Idei de decorare a dormitorului copiilor. Pentru gemeni

Acest dormitor este locuit de o fetita si un baietel de 3 ani. Culorile alese se completeaza minunat si camera are o imagine unitara, desi a fost conceputa pentru ambele sexe. Raftuletele de deasupra sunt adorabile si foarte practice pentru depozitat carti si jucarii, dar si obiectele alese de copii.

idei de decorare a dormitorului copiilor

Sursa: casepractice.ro; amara.com


Stiri