Rachita poate da un aer rustic casei tale. Uite ce elemente de mobilier se pot face din ea
Mobilier de rachita – Putina lume stie ca in realitate rachita este o salcie ce are ramuri ceva mai lungi. Mobilierul de rachita nu este de cele mai multe ori in combinatia sa si un numar mare de materiale naturale cum ar fi miezul de ratan, stuful, papura ori salcia clasica. Cand sunt umede, aceste materiale naturale sunt destul de maleabile pentru a fi tesute, rezultand modele unice de impletituri. In plus, la fel este si in cazul mobilierului din ratan, in cele mai multe cazuri contine imbinari din rachita.

Noi am gasit 5 oferte foarte bune pentru mai multe accesorii si mobilier din rachita si vi le prezentam si voua, mai jos:

Mobilier din rachita – Scaun

mobilier din rachita 1

Un asemenea scaun din rachita este foarte elegant, poate fi folosit atat in interior cat si exterior si ofera casei sau terasei voastre un aer de originalitate si traditie. 

Mobilier din rachita – Masuta

mobilier din rachita 2

Continuam cu o alta oferta foarte avantajoasa dar si un produs extrem de simpatic. Este vorba de o masuta din rachita, foarte rezistenta si care beneficiaza de o reducere de pret. 

Mobilier din rachita – Fotoliu

mobilier din rachita 3

Puteti sa va bucurati de relaxarea pe care o ofera un fotoliu de rachita dar si de aspectul estetic placut pe care il da incaperii sau gradinii in care e amplasat. Un asemenea fotoliu da un aer de traditional, iar investitia pe care o faceti pentru achizitie e una mica. 

Mobilier din rachita – Cutie de depozitat

mobilier din rachita 4

Daca ati amenajat deja un hol in mobilier de rachita si nu vreti sa stricati aspectul cu o cutie de depozitare de alt tip, va oferim un astfel de accesoriu fabricat tot din rachita impletita. Rezistenta sa este una foarte mare. 

Mobilier din rachita – Cosuri din rachita

mobilier din rachita 5

Celebrele cosuri din rachita sunt renumite inca de pe vremea bunicilor, iar noi va invitam sa pastrati aceasta traditie si sa va achizitionati un set de cosuri rezistente si care au un aspect traditional foarte placut.

Sursa: casepractice.ro


Stiri