Tips & tricks – 5 lucruri pe care daca le ai in casa iti vor face viata mult mai usoara
Venim cu cateva idei in ajutorul vostru. Investitia este minima, utilitatea maxima.

Tips & Tricks – Magazinul online shop.casepractice.ro vine cu 5 idei foarte tari pe care le poti aplica chiar pentru propria casa. Unele lucruri care iti fac viata mult mai usoara chiar nu sunt atat de scumpe pe cat ai crede.

Tips & tricks – Detector de bancnote False

tips and tricks 1

Daca sunteti o persoana careia ii trec des prin mana euro, lire sterline sau dolari, avem solutia perfecta pentru a va asigura ca aceste bancnote nu sunt false. Detectorul Banknote Check este extrem de eficient, aplica o dubla verificare si control cu ultraviolete si magnetice. In plus, este foarte mic si poate fi purtat dupa dumneavoastra cu usurinta, ca breloc la chei. 

Tips & tricks – Inel chei cu locazilare

tips and tricks 2

Daca sunteti in schimb o persoana care tinde sa piarda sau sa rataceasca lucrurile, va putem asigura in privinta cheilor o metoda de siguranta perfecta. Inelul cu locazilare OkKey este foarte eficient daca rataciti cheile in apropiere. Doar fluierati si inelul va incepe sa emita sunete si semnale luminoase. 

Tips & tricks – Lacat de bicicleta cu cifru

tips and tricks 3

Acest lacat impiedica orice hot sa va fure bicicleta datorita unui cifru foarte sigur din 4 cifre. Lacatul este fabricat din material plastic foarte rezistent si include o combinatie de cifre care nu poate fi schimbata. 

Tips & tricks – Scaun pliant

tips and tricks 4

Scaunul pliant este perfect in locuinta voastra, are capacitatea de a suporta o greutate foarte mare, poate fi folosit de catre intreaga familie, e convenabil si foarte util si pentru gradinarit, pentru pescari sau multe alte intrebuintari. 

Tips & tricks – Seif digital smart safe box

tips and tricks 5

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un seif digital Smart Safe box. Bunurile cele mai de pret, banii, documentele, toate vor fi in siguranta in acest seif din metal cu cheie personalizata.

Sursa: casepractice.ro

Sursa foto:Pinterest


Stiri